Projecten

Waar we trots op zijn

Wij zetten ons al jaren in voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Hieronder vindt u een aantal cases van ons werk. Wij zijn trots op ons werk en zetten ons voor elk project 100% in, ongeacht de uitdaging. Hier vind je een overzicht van een aantal projecten die wij hebben voltooid.

Renovatie
Woonhuis
Vinkeveen
Renovatie-woonhuis vinkeveen

Dit woonhuis is volledig gerenoveerd. Dit project had een looptijd van 7 maanden. Eerst is alles gedemonteerd en de elektrische installatie is geheel vernieuwd conform de huidige eisen. Uiteraard met domotica. De verlichting is geheel in LED aangebracht. De data en geluidsinstallatie zijn geheel vernieuwd en in een centrale kast samengebracht. Dit allemaal naar de wensen van de klant.

Data installatie
Kantoorpand
Naarden
data-installatie-kantoorpand

Voor een opdrachtgever in Naarden hebben wij een data installatie aangelegd in 2 fases. De totale looptijd van het project was 2 maanden. Met behulp van glasvezelbekabeling is er eerst een verbinding gemaakt vanuit de serverruimte naar een kantoor aan de andere kant van het pand. Omdat het een verzamelgebouw betrof en de afstand meer dan 120 meter was, hebben we er een Patch kast naast gebouwd. Nu zijn deze kantoren intern met elkaar verbonden en draait alles op één systeem.

Elektrische intallatie
Monumentaal pand Rotterdam
Elektrokast

Voor een opdrachtgever in Rotterdam hebben we een elektrische en data installatie gemaakt in een monumentaal pand aan de Westersingel. Omdat de plafonds intact moesten blijven, hebben we de vloer eruit gehaald en een compleet nieuwe installatie aangebracht met een nieuwe verdeelkast in de kelder. De totale looptijd van het project was 5 maanden.

LED installatie
Retail winkel
Amsterdam
Winkel PChooftstraat plein sport

Op de PC hooftstraat te Amsterdam is een oude winkel in zijn geheel gedemonteerd en opnieuw opgebouwd. De vloer is een LED vloer waar filmpjes op geprojecteerd kunnen worden. De looptijd bedroeg in totaal 1 maand.