top of page
DSC_0006 Auto's achtergrond web aangepaste verhouding_edited.jpg

OVER ONS

Maak kennis met GMI installatietechniek

GMI installatietechniek is een dynamisch en gestructureerde organisatie die bekend staat om sterke communicatie. In onze communicatie vinden wij transparantie erg belangrijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit stelt ons in staat om dicht bij de opdrachtgever te staan waarbij we luisteren naar de wensen en behoeften. Hierdoor kunnen wij goede adviezen geven met als doel een hoge klanttevredenheid en een goed werkende installatie voor de juiste prijs.

Elektrotechnische installaties worden steeds groter en complexer. Kantoorgebouwen, zorginstellingen, winkels, maar ook de standaard huisinstallaties worden met ingewikkelde componenten uitgerust die het leven juist gemakkelijker en/of comfortabeler maken. GMI Installatietechniek neemt je de zorg hiervoor uit handen en realiseert op deskundige wijze betrouwbare, duurzame en veilige oplossingen.

GMI installatietechniek

Eerlijke
installaties.

Eerlijkheid voorop

Bij GMI installatietechniek vinden we het erg belangrijk dat je je op gemak voelt bij ons. Iedereen heeft een unieke situatie met eigen wensen voor de invulling hiervan. Wij zijn een luisterend oor en gebruiken graag onze expertise om plannen te maken en adviezen te geven die passen bij jouw project en budget. We zijn eerlijk in ons advies en denken liever in oplossingen dan in problemen. GMI biedt altijd open begrotingen aan haar relaties, zo is het duidelijk waar iedereen aan toe is.

Met een team van betrokken werknemers die een klantgerichte instelling hebben, creëren wij een onderscheidend vermogen dat zich niet alleen uit in de componenten die we installeren maar ook in de no-nonsense aanpak waarbij snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal staan.  

Iedereen blij

Als installatiebedrijf streven wij naar een schonere leefomgeving voor iedereen. 


Hiervoor beginnen wij bij onszelf, we willen volledig CO2-neutraal worden. Wij houden niet van verspilling en proberen dit dan ook te voorkomen. Zo versturen wij liever geen onnodige post en proberen wij dit ook door te voeren bij de levering van onze diensten.

 

Denk bijvoorbeeld aan het installeren van LED verlichting om zo het stroomverbruik van jouw verlichting te verlagen. Dit is zowel goed voor het milieu als voor je portemonnee. GMI installatietechniek blijft vernieuwend (innoverend) bezig op het gebied van duurzame energie.

Certificeren

Daar houden we van

Techniek Nederland
install q.png
VCA_logo
Kiwa BRL 6000 logo NL.jpg
Erkend-leerbedrijf-GMI
stipel-GMI

2022

2004

Even een stapje terug

In 2004 besloten twee voormalige werknemers van GTI om samen aan de slag te gaan. Zij richtten BM installatietechniek op in april 2004. Het begon met een klus in Amsterdam en al snel stond het tweetal op de Luchthaven Schiphol voor een nieuwe klus. Het bedrijf groeide snel en voornamelijk door de vele klussen op Schiphol breide het bedrijf zich uit naar 7 man die op het gebied van Elektrotechniek te werk gingen. Door de groei van Schiphol en de werken daarbuiten werd in 5 jaar tijd de organisatie uitgebreid naar 11 man. Om verder te groeien werd er besloten een samenwerkingsverband aan te gaan met een bedrijf uit wateringen wat resulteerde in een groei naar 18 man in 2010. 

 

Helaas kwam de crisis als een grote klap en verdwenen de klussen buiten Schiphol om. Omdat de vooruitzichten niet veelbelovend waren werd er besloten te stoppen met BM installatietechniek. Aandeelhouder Edwin van Maas (Nu directeur GMI installatietechniek) besloot toch verder te gaan en ging opzoek naar een partner die met hem verder wilde werken aan de projecten op Schiphol. Cor van Schaik (GSA) wilde al heel lang een elektrotechnisch bedrijf en heeft toen gezamenlijk op 5 oktober 2012 met Edwin van Maas het huidige GMI installatietechniek (GSA Maas Internationaal installatietechniek) opgericht. 

 

In de loop der jaren heeft GMI installatietechniek vele mooie elektrotechnische installaties gerealiseerd en zijn ze op internationaal niveau actief. Zo heeft GMI al een lounge gemaakt voor Airport Charles de Gaulle samen met Intos en een beurs voorzien van verlichting in Barcelona. In Nederland heeft GMI zijn corebusiness op Luchthaven Schiphol maar we verzorgen ook vele mooie projecten buiten de luchthaven.

bottom of page