Onze diensten

Kennismaking

Na dat wij je aanvraag hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met je op.

Overleg

Samen werken wij jouw wensen en behoeften uit tot een prachtig project.

Uitwerken

We gaan netjes te werk en houden ons aan de planning om het op tijd af te ronden.

Service

Tijdens en na jouw project staan we 24/7 voor je klaar om je ondersteunen.

Elektrotechnische
installaties

GMI installatietechniek ontwerpt en installeert licht- en krachtinstallaties, waaronder ook geïntegreerde verlichtingssystemen, gebouwautomatisering systemen, beveiligingssystemen, toegangscontrole en branddetectie installaties. Tevens verzorgen we kabelgootwerk, voeren wij periodiek onderhoud uit en lossen wij met 24/7 storingsteams alle storingen op.

 
Data
installaties

Een sterk toenemende ontwikkeling binnen ons bedrijf is de aanleg van datanetwerken. Computernetwerken zijn onmisbaar in een moderne kantooromgeving. Betrouwbaar en universeel toepasbaar zijn hierin sleutelwoorden. GMI installatietechniek adviseert en levert een netwerk op maat.

 
Beveiliging- en brandmeldinstallaties

Wanneer GMI installatietechniek de gebouwbeveiliging installeert, kun je er op vertrouwen dat de afgenomen producten en diensten voldoen aan de hiervoor geldende regelgeving en zijn afgestemd op de organisatie van de opdrachtgever. Het verstrekken van een BORG Certificaat of BORG Opleveringsbewijs geeft de opdrachtgever de zekerheid dat de geleverde beveiliging aan de criteria voldoet. Op het gebied van inbraakpreventie, toegangscontrole en observatiesystemen, werken wij conform de BORG regeling inbraakpreventie.

Brandmeldinstallaties moeten betrouwbaar zijn. Hierop zijn de kwaliteit van de componenten van de installatie van invloed, alsmede de omvang van de installatie, de uitvoering en het installatiewerk. Verder moet de brandmeldinstallatie tijdig de juiste informatie (doormeldingen) versturen aan de juiste personen en instanties en eventueel sturingen verrichten naar andere brandbeveiligingsinstallaties. Levering van een brandmeldinstallatie is werk voor de specialisten van GMI. Zij hebben de juiste vakbekwaamheid en nauwgezette werkprocedures. GMI verstrekt het Certificaat brandmeldinstallatie. Hierdoor heeft u als opdrachtgever de zekerheid dat de geleverde installatie aan de criteria voldoet.

 

Op het gebied van brandmeldinstallaties is GMI erkend als branddetectiebedrijf, brandmeld-onderhoudbedrijf en brandmeldinstallatiebedrijf, door KIWA/NCP conform de regelingen brandmeldinstallaties welke worden beheerd het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).

 
Ontwerpen

Een goed werkende installatie is zuinig, draagt bij aan een comfortabele leef- en werkomgeving en is bovenal veilig. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en adviseren van duurzame installaties voor nieuwbouw, renovatie en retail. GMI heeft ervaren adviseurs in dienst, die je graag adviseren in uiteenlopende vraagstukken op het gebied van technische installaties en energiebesparende oplossingen.

 
Gereedschapskeuringen

In de visie van GMI installatietechniek zijn veilige werkomstandigheden de basis van onze werkzaamheden. Ook het gereedschap waarmee onze en jouw werknemers werken, moet veilig zijn. Een calamiteit vanwege ondeugdelijk materieel moet zo veel mogelijk geminimaliseerd worden. Goed werkend gereedschap is essentieel voor de veiligheid, maar draagt ook bij aan een duurzame werkomgeving. Goed onderhouden gereedschap heeft altijd een langere levensduur.

GMI installatietechniek is gekwalificeerd om gereedschapskeuringen uit te voeren. Volgens de geldende normen keuren wij elektrisch gereedschap (NEN 3140) en ladders en trappen (NEN 2484). Wij zijn ook gekwalificeerd om jouw gereedschap te controleren, waar nodig te repareren en te voorzien van een keuringssticker. Hiermee voldoen de gereedschappen weer aan de wettelijke eisen. Dit is de basis van een veilige werkomgeving voor jouw en onze medewerkers.

Het keuren van arbeidsmiddelen zorgt ervoor dat jij en je organisatie voldoen aan de wettelijke eisen. Ook beperkt je zo veel mogelijk de aansprakelijkheid bij eventuele ongevallen. Het draagt bij aan een veilige werkomgeving voor je werknemers en jijzelf. Het werkt kostenbesparend; keuringen verlengen de levensduur van gereedschappen en arbeidsmiddelen. Bovendien kunnen keuringen veel leed voorkomen

Niet gevonden wat je zocht?

GMI installatietechniek is erg flexibel en staat altijd open voor suggesties. Neem contact met ons op en dan kunnen we samen de mogelijkheden voor je wens bespreken.